beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Helix med bricka / mässing

278699 kr

Serien Handtag Helix finns med och utan bricka. Denna är med bricka och är en modern klassiker i Sverige. Dess lättrade metall ger en känsla av exklusivitet och ger samtidigt ett mycket skönt grepp. Finns i många utföranden och fyra uppskattade längder. Denna är i vacker mässing, för den som vågar.

Välj en storlek nedan

128 mm
160 mm
224 mm
320 mm
608 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: H-309083-11 Kategori: Etiketter: , Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag Helix är en tacksam serie att beskriva eftersom alla alternativen håller högsta kvalitet och förgyller vilket kök det än sitter i. Denna är i utförandet med bricka i mässing och kombinationen gör det allsidigt och det passar i såväl ljusa som mörka kök. Den vackra ytan som detta handtag utstrålar gör att det kontrasterar mot nästan alla kulörer och NCS-färger. Designen för tankarna till att gammalt möter nytt och med en touch av lyxig musikstudio med dess mikrofon-inpsirerade lättring av metallen i greppet. Det här är en av våra absoluta favoriter bland handtag och även priset är tilltalande i förhållande till kvalitet och känsla. Denna variant kombineras väldigt lämpligt med knopp Helix, Knopp Graf eller varför inte Knopp Pitch för dig som söker ett marint utseende.

Mer information

Mer information

Dimensioner 170 × 10 × 37 mm
CC-mått

, , , ,

Utförande

Serie

,

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag Helix med bricka / mässing”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *