beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Helix med bricka / antik brons

303699 kr

Handtag Helix med bricka i antik brons. Dess lättrade metall ger en känsla av exklusivitet och ger samtidigt ett mycket skönt grepp. Finns i många utföranden och fem uppskattade bredder. Handtaget är i aluminium med en lack som ger känslan av patinerad brons. Nyhet i storleken 608 mm!

Välj en storlek nedan

128 mm
160 mm
224 mm
320 mm
608 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: H-309081-11 Kategori: Etikett: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag Helix i antik brons med bricka har snabbt blivit mångas nya favorithandtag i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi tror att denna look kommer leta sig ut i stugor och lägenheter i resten av landet. Ett finkalibrigt hantverk gör denna skapelse enkel att tycka om och dess musikinstrument inspirerade utförande är underbart att titta på. Den lättrade metallen i denna patinerade yta ger ett skönt och stadigt grepp och förhöjer känslan i varje kök den placeras i. För dig som är på väg att skaffa dig ett mörkt grått, mörkt blått, svart ek eller svart kök är detta nästan ett måste. De fyra längderna, c/c 128, 160, 224 och 320 mm kompletterar varandra mycket bra. Det handtag som skall placeras på lådfront eller vanligt skåp gör sig den mindre varianten lysande och om du klätt in vitvaror som kyl och frys i en front så är 320 mm perfekt för stående placering. Helix med platta/bricka är i premium-segmentet men är väl värd sin investering.

Se fler Helix-handtag från Beslag Design här. Finns även i matchande utseende för knoppar från 103 kr.

Mer information

Mer information

Dimensioner 170 × 10 × 37 mm
CC-mått

, , , ,

Utförande

,

Serie

,

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag Helix med bricka / antik brons”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *