-11%Nyhet!beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Helix med bricka / antik brons

271431 kr

Serien Handtag Helix finns med och utan bricka. Denna är med bricka och är en modern klassiker i Sverige. Dess lättrade metall ger en känsla av exklusivitet och ger samtidigt ett mycket skönt grepp. Finns i många utföranden och fyra uppskattade bredder. Denna är i otroligt vacker antik brons. Nyhet i 160 samt 320 mm!

Välj en storlek nedan

128 mm
160 mm
224 mm
320 mm
Nollställ

101 % PRISGARANTI Fri frakt på beställning över 499 kr

Artikelnr: H-309081-11 Kategori: Tagg:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag Helix i antik bron med platta har snabbt blivit mångas nya favorithandtag i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi tror att denna look kommer leta sig ut i stugor och lägenheter i resten av landet. Ett finkalibrigt hantverk gör denna skapelse enkel att tycka om och dess musikinstrument inspirerade utförande är underbart att titta på. Den lättrade metallen i denna patinerade yta ger ett skönt och stadigt grepp och förhöjer känslan i varje kök den placeras i. För dig som är på väg att skaffa dig ett mörkt grått, mörkt blått, svart ek eller svart kök är detta nästan ett måste. De fyra längderna, c/c 128, 160, 224 och 320 mm kompletterar varandra mycket bra. Det handtag som skall placeras på lådfront eller vanligt skåp gör sig den mindre varianten lysande och om du klätt in vitvaror som kyl och frys i en front så är 320 mm perfekt för stående placering. Helix med platta/bricka är i premium-segmentet men är väl värd sin investering.

Se fler Helix-handtag från Beslag Design här. Finns även i matchande utseende för knoppar från 103 kr.

Mer information

Mer information

Dimensioner 170 × 10 × 37 mm
CC-mått

, , ,

Utförande

,

Serie

,

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Handtag Helix med bricka / antik brons”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *