beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Bolmen polerad obehandlad mässing

128 kr

Serien Handtag Bolmen är ett vackert och stramt handtag som tillverkas i samtliga mässingsutföranden – polerad, polerad obehandlad och obehandlad. Den stilrena designen gör att den både smälter in och lyfter sin omgivning. Denna är i polerad obehandlad mässing vilket får patina med tiden.

Välj en storlek nedan

Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: H-336903-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag Bolmen i polerad obehandlad mässing är antagligen handtaget för köksnörden som formligen önskar att allt ska ha patina. Den obehandlade mässingen förgyller detta vackra formspråk på ett otroligt sätt och ger dig möjlighet till ett kök som uppfattas som levande i många år framöver. Mässing sköljer över oss men oftast är det inte råmaterialet utan den blanka finishen som syns och hörs mest och vi tycker att den obehandlade variant får alldeles för lite uppmärksamhet. Det ger en ruff, rå och äkta känsla som genomsyrar att du gjort ett aktivt val. Det är för dig som har disciplin att ta hand om materiella ting du äger och då passar detta handtag dig alldeles utmärkt. Det är slitstarkt och kommer bevara ett unikt utseende på varje handtag vilket gör att dit kök kommer kännas levande på varje låda och skåp.

Mer information

Mer information

Dimensioner 138 × 8 × 29 mm
CC-mått

,

Utförande

Finish

,

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag Bolmen polerad obehandlad mässing”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *