Beslagsväljaren

Med Beslagsväljaren™ hoppas vi kunna hjälpa dig i ditt beslut om vilka handtag och knoppar du ska ha i ditt kök. Passar kökshandtag i mässing egentligen till en lyxig mörkgrå kulör som du har på köksluckorna idag eller är det bättre med krom? Vi hoppas kunna hjälpa dig genom att du själv får välja vilken bakgrundsfärg som våra beslag visas framför. Du hittar denna funktion i olika utföranden inne i vår e-butik. Om du vill visa din sambo vilket handtag som blivit din favorit så klickar du på dela-knappen så kan du visa hur beslaget ser ut med just er kökskulör.

Psst! Har du inte bestämt dig för vilken typ av handtag du ska ha i köket eller vilka material du tror passar? Kolla in vår färska guide Kökshandtag – 600 att välja på som kan vara till god hjälp inför och under ditt val. Glöm inte bort att vi hejar på dig och om du undrar något så är vi bara ett e-post bort från att guida dig personligen.

[beslagvaljare]

Hur hittar jag rätt kökshandtag med Beslagsväljaren?

På Frontapply.se jobbar vi engagerat för att förenkla ditt beslut om vilka beslag du ska köpa till ditt hem oavsett om du ska ha de i köket, badrummet, på garderoben eller på någon vacker möbel. Vi har ansträngt oss på flera sätt just för att det ska bli enklare och Beslagsväljaren™ är en del av detta. När du besöker oss kan du förvänta dig att varje produkt fått en beskrivning som tydligt visar vilka material de är gjorda av, vilken storlek knoppen eller handtaget har och om det är något speciellt du behöver tänka på, exempelvis om handtaget har ett viktigt cc-mått. Efter att vi fyllt på med mer information än våra branschkollegor har vi valt att framhäva filter i vår shop för att du så snabbt som möjligt ska kunna begränsa urvalet av produkter som intresserar dig.

Nästa naturliga steg är denna Beslagsväljaren™ som du hittar i hela vår e-handel. På övergripande butikssidor kan du snabbt välja att byta till någon av Sveriges mest valda kökskulörer och med ett klick så byts bakgrunden ut på alla produkter som du just nu tittar på. Inne på specifika produktsidor har du möjlighet att i direkt anslutning till produktbilden kunna byta ut bakgrunden. Om du ändrar dig kan du när som helst byta färg igen. Vi hoppas att vi med denna tjänst även ska kunna inspirera dig som inte ännu valt vilken färg du ska ha i köket om du är på väg att planera din renovering.

Hur nära verkligheten är visualiseringen?
Det är viktigt att påpeka att olika skärmar har olika färgåtergivning och detta verktyg ska endast ses om ett hjälpmedel att inspirera dig till vilka färger som passar bra eller mindre bra ihop. Vi har använt en RGB-färgomvandlare som kan tolka in alla NCS-färger och återskapa webbfärger av detta och det är denna omvandlare som används i tjänsten. Som ett lager mellan varje produktbild och bakgrunden ligger en svag skugga för att återskapa den naturliga skuggning som blir av ett handtag eller knopp som sitter monterat i ditt kök.

Köpguider kökshandtag och knoppar

Letar du nya kökshandtag och köksknoppar eller ska renovera något annat i hemmet som ska förgyllas med en knopp eller handtag så har vi skapat ett antal köpguider för att göra ditt val enklare. För dig som precis börjat leta efter nya handtag till köket så rekommenderar vi att du först läser Kökshandtag – 600 att välja på som hjälper dig att börja förstå kopplingen mellan stil på köket och hur detta ska leva i symbios med det som sitter på köksluckan. Om du istället bestämt dig för att byta ut dina befintliga handtag till nya i samma storlek och du idag har den vanligaste storleken, det vill säga 128 mm c/c så har vi tagit fram guiden Handtag 128 mm som lyfter fram de tre mest sålda serierna i denna längd. Om du vet att du söker det bästa av det bästa så kommer du sannolikt att köpa någon av Beslag Designs produkter och då kan det vara värt att kolla in deras storsäljare som du hittar i guiden Beslag Design Topplistan.

Om du vill börja din inspirationsresa med att läsa mer om vilka material du kan ha på dina beslag så är ett tips att kolla in Utföranden och material som tar dig igenom allt från rostfri look till valnöt och förnicklat. Har du redan snöat in på mässing så har vi två riktigt fina texter på det ämnet. Börja med att läsa den mer övergripande guiden om materialet och hur olika ytfinish faktiskt påverkar utseendet Handtag och knoppar i mässing. Om du hellre vill titta på Sveriges mest populära beslag för köket i materialet som glänser som guld så ska du direkt ta dig till Kökshandtag och knoppar i mässing. Vi önskar dig lycka till med valet, vi är säkra på att du kommer bli nöjd med resultatet!