-25%Nyhet!habo-selection
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Habo Selection

Knopp TS 1:2 polerad/borstad mässing 2-pack

464 kr 349 kr

Knopp TS 1:2 i polerad / borstad mässing är en knopp för dig som söker en exklusiv look i ditt kök, badrum eller garderob. Den är en vacker arkitektonisk knopp skapad av Thomas Sandell i samarbete med Habo Selection och är en del i en serie som innehåller såväl dörrhandtag, lådhandtag och krokar. Denna mäter 35 mm på höjden, skapar ett djup om 30 mm samt har en nätt bredd om 15 mm. Säljs i 2-pack. Finns även i polerad/borstad krom.

Se hela produktserien från Habo Selection – skapad av arkitekten Thomas Sandell

101 % PRISGARANTI Fri frakt på beställning över 499 kr

Artikelnr: HABO-18095 Kategori: Taggar: ,
Beskrivning

sandell hero designer 2000x1500

Habo Selection möter Thomas Sandell

Thomas Sandell har arbetat med arkitektur och industridesign under hela sin yrkeskarriär och är i dag en av Sveriges främsta designers. Sedan 1995 driver han arkitekt- och designkontoret sandellsandberg tillsammans med cirka 50 medarbetare. Fokus ligger på samspelet mellan detaljer och stora strukturer, och företaget utvecklar framgångsrikt allt från produkter till städer.

I hans portfolio finns bland annat det omtalade radhuset Gåshaga Brygga på Lidingö, inredningen till Stockholmsbörsen och IKEA:s berömda stol Vågö, för vilken han tilldelades designutmärkelsen Red Dot Award 2001.

Se alla produkter i serien T:S här

Mer information
Dimensioner 35 × 30 × 15 mm
Utförande

Finish

,

Serie

Skruv ingår

Ja

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Knopp TS 1:2 polerad/borstad mässing 2-pack”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *