beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Knopp Soliden förnicklad Ø25

118 kr

Knopp Soliden i förnicklad är en av våra mest populära knoppar och passar i de flesta kök, badrum och på möbler som byrå och garderob. Storleken är 25 mm diameter vilket är en ganska liten knopp, men dess fina yta gör att den syns på håll ändå. Finns även som solid mässing och matt svart

101 % PRISGARANTI Fri frakt på beställning över 499 kr

Artikelnr: 339430-11 Kategori: Tagg:
Beskrivning

Beskrivning

Knopp Soliden med förnicklad finish är vår absoluta favorit bland köksknoppar. Den har en tidlös formgivning som många kunder uppskattat och dess lyxiga utseende gör att den höjer nivån på köket eller möbeln som den monteras på. I förnicklat utförande avger den ett kallt sken med en stor känsla av premium. Knoppen är en sammansättning av en boll som skapar greppet som sitter svetsad mot en hals som möter en bricka innan beslaget skall fästas i köksluckan. Proportionerna på alla moment i denna knopp är väl avvägda och skapar tillsammans grunden för att du ska lyckas med din köksrenovering. Vi kan stolt erbjuda denna knopp till marknadens bästa pris och vi tror att du kommer bli mycket nöjd när du monterat den i ditt kök hemma.

Mer information

Mer information

Dimensioner 25 × 25 × 27 mm
Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Knopp Soliden förnicklad Ø25”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *