EN DEL AV VÅRT WEBBEXKLUSIVA SORTIMENT

EN DEL AV VÅRT WEBBEXKLUSIVA SORTIMENT

Beslag Design

Skålhandtag 1843 polerad mässing

219 kr

Skålhandtag 1843 i solid polerad mässing ger ditt lantliga kök ett lyft. Detta handtag är vårt lyxigaste skålhandtag, som dessutom skruvas med tre mässingsskruvar från skåpsluckans framsida. Längden 95 mm är en perfekt avvägning för de allra flesta kökslådor, köksluckor och köksskåp. Eftersom handtaget är polerad obehandlad mässing kommer det att oxidera och patineras med tiden.

symbol gron lager uppFörväntad leveranstid: 2 - 5 arbetsdagar

  Fråga inför ditt köp? Maila oss    60 dagar öppetköp    Snabb leverans

  Produktfråga? Maila oss direkt   101 % prisgaranti
  60 dagar öppetköp   Fri frakt på beställning över 500 kr   Snabb leverans

Beskrivning

Beskrivning

Vi på frontapply hoppas att du väljer Skålhandtag 1843 i mässing nästa gång du ska uppdatera ditt kök och söker känsla av sekelskifte eller lantligt lyxigt. Detta skålade handtag i vacker mässing är stilfullt framtagen för dig som bryr dig lite extra om vad som sitter på dina köksskåp och lådor. Hantverket är fulländat och med tre öppna hål för infästning av skruvarna skapas en gedigen känsla som du kan leva med i många år. Vi har sett diverse lägenheter hos den kända mäklaren Eklund Stockholm New York där detta handtag använts med ett resultat som är mycket svårt att slå. Mässing sänder ut en varm signal och i jämförelse med andra skålhandtag spelar detta i en egen liga om du frågar oss. Ett nummer ett val för dig som letar efter ett skålat handtag som ska hålla i många år och som står emot trender och slitage.

Lyxiga skålhandtag till köket

Om du letar efter det vackraste skålhandtaget till ditt kök som har lantlig stil så borde 1843 vara så nära du kan komma. De mjuka formerna utstrålar premium när de kombineras med gedigen mässing som kommer patineras med tiden. Detta skålhandtag sticker ut från storsäljande modellen 3922 och vi bara älskar det. Du får ett handtag som inte alla har och kan dessutom njuta av att veta att ditt beslag är i solid mässing vilket är ovanligt. Detaljrikedomen och ytbehandlingen skapar tillsammans högsta möjliga kvalitet och detta beslag kommer hålla i många 10-tals år framöver. Designen andas tidlöshet och passar utmärkt ihop med köksluckor som har profil och en carrara marmor-bänkskiva som har fasad yttre kant.

Ytterligare information

Ytterligare information

Dimensioner 95 × 40 × 20 mm
Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Artikelnr: 3870-11
Kategori:
Etikett:
Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Skålhandtag 1843 polerad mässing”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *