beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Profilhandtag Edge Filigree rostfri look

133 kr

Profilhandtag Edge Filigree i rostfri look från Furnipart vann German Design Award 2018. Bakom designen med mjuka former i ett lekfullt mönster står skaparen Rikke Frost. För dig som vill vara unik! Finns även i antik brons

101 % PRISGARANTI Fri frakt på beställning över 499 kr

Artikelnr: 304190-11 Kategori:
Beskrivning

Beskrivning

Edge Filigree i rostfri look är så vacker att vi vill ha den överallt. Njae kanske är det inte riktigt så enkelt, men väl i köket eller på våra möbler kan det vara väl värt en extra tanke om det bladliknande profilhandtaget Edge Filigree kan vara det bästa alternativet. Vissa inredare beskriver valet av handtag och knoppar som lika avgörande som förlovningsring och smycken i övrigt och de som går den linjen bör hålla med om att en köksrenovering bör kunna innehålla detta handtag. Detta profilhandtag har vunnit German Design Awards nyligen och det tillför faktiskt en ny dimension bland andra klassiker som Handtag 1353 och 0143 som är gamla storsäljare som behöver utmaning. I detta utförande med en finish i rostfri look passar det väldigt bra ihop med såväl vita, ljusa, mörka och grå kök.

Mer information

Mer information

Dimensioner 60 × 45 × 21 mm
CC-mått

Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Profilhandtag Edge Filigree rostfri look”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *