beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Rio matt svart 128 mm

125 kr

Handtag Rio i matt svart är ett vackert handtag som tar ditt moderna kök till en ny nivå. C/c-mått 128 mm mellan skruvhålen. Detta kökshandtag finns även som 256 mm vilket kan bli en lyckad kombination

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: 460164-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Det här är mitt absoluta favorithandtag, säger en av våra nöjda kunder och vi är beredda att hålla med. Handtag Rio i matt svart har ett karaktäristiskt utseende som passar väldigt bra i ett modernt kök och är ett av få handtag vi erbjuder som faktiskt gör sig bättre i verkligheten än på bild. Detta beslag tar plats och de välvda formerna trollbinder luckan och åskådaren på ett härligt sätt. Greppet är skönt och känns stabilt i handflatan. Denna variant är med cc-mått 128 mm och inom seriefamiljen finns också 256 mm vilket gör det allsidigare. Utseendet påminner om en av storsäljarna hos Superfront vilket är ett gott betyg till formgivaren hos Beslag Design som är tillverkare.

Mer information

Mer information

Dimensioner 164 × 16 × 30 mm
CC-mått

Utförande

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag Rio matt svart 128 mm”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *