Visar alla 2 resultat

Show sidebar
Filtrera på:
Apply filter
Apply filter

Handtag Pull Bar / Plate / Cross / Stål

7101 555 kr
Välj alternativ Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
SMALL
MEDIUM
LARGE

Handtag Pull Bar / Plate / Cross / Svart

6411 419 kr
Välj alternativ Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
SMALL
MEDIUM
LARGE
Buster & Punch Pull Bar Plate miljöbild

Ett av marknadens mest eftertraktade handtag för kök är Buster + Punch Pull Bar Plate i mässing

Buster & Punch Pull Bar Plate

Som namnet avslöjar så är detta en variant av Busterandpunch’s heliga Pull Bar och i detta utförande med en smyckande (och förlåtande) bricka. Lovorden är många hos befintliga kunder som formligen älskar designen som Massimo Buster Minale fått ur sig. Skaparen till det erkända lättrade diamantmönstret som täcker merparten av Buster & Punch produkter. Detta är ett handtag som främst används i platsbyggda kök och nyrenoverade dito med ett brett användningsområde tack vare dess många valmöjlighet när det kommer till storlekar. Storlekarna Small, Medium och Large talar sitt tydliga språk och handtagen utgår från Pull Bar’s medan täckbrickorna är det som avses med yttermåtten i detta fall och skalan blir således längder om 200, 300 samt 400 mm.

Byta till Pull Bar Plate i ditt kök

Att ha ett handtag med täckbricka (Plate) har fler fördelar än bara det estetiska, som i detta fall hade varit anledning nog. För dig som inte tänkt byta ut dina köksluckor får här en gyllene möjlighet. Det är väldigt få handtag historiskt som har ett större c/c-mått än 350 mm. Detta gör att du som vill köpa nya handtag utan att byta skåpslucka behöver hitta ett handtag med en täckbricka som täcker befintliga hål, vilket du har god chans att göra med denna serie. Täckbrickans höjd är 23 mm oavsett vilken storlek du väljer vilket innebär att även skav från tidigare köksbeslag bör kunna döljas bakom denna vackra bricka i solid metall.

Förutom att brickan har praktiska fördelar så är den förstås också väldigt vacker att titta på. Samtliga har en vacker mutter som smyckar metalldelen närmst luckan (utan egentlig funktion då den inte fästs i luckan). Handtaget skruvas bakifrån skåpsluckan med en skruv som kallas M5 och denna passar till luckor med ett djup upp till 20 mm. Standard för IKEA är 17-19 mm vilket gör att detta handtag även fungerar för dig som har ett IKEA-kök. Nyfiken på hela sortimentet av Buster & Punch produkter? Du hittar de här.