Visar 1–16 av 17 resultat

Show sidebar
Filtrera på:
Apply filter
Apply filter

PULL BAR PLATE sotad brons

10251 470 kr
SMALL
MEDIUM
+1
LARGE

CLOSET BAR sotad brons 760

1 665 kr

FURNITURE KNOB PLATE sotad brons Ø20 2-p

PULL BAR sotad brons

7401 075 kr
SMALL
MEDIUM
+1
LARGE

Pendellampa HOOKED 3.0 NUDE smoked bronze

6 856 kr
2.0 m
2.6 m

T-BAR sotad brons

DOOR LEVER HANDLE sotad brons

1 725 kr

FURNITURE KNOB sotad brons Ø20 2-p

T-BAR PLATE sotad brons

Dörrstopp DOOR STOP golvmonterad sotad brons

Takkrona HERO LIGHT graphite / sotad brons

15 180 kr
0.75 m
1.25 m

Dörrstopp DOOR STOP väggmonterad sotad brons

Pendellampa HEAVY METAL sotad brons

1 920 kr

THUMBTURN LOCK sotad brons

KEY ESCUTCHEON PLATE sotad brons

KEY ESCUTCHEON PLATE EURO sotad brons

Buster + Punch Smoked bronze

Oändligt populära Buster and Punch har det ovanliga i att ha flera parallella signaturer i sin formgivning. Förutom den vägvisande diamantformade lättringen i greppet så är deras handmålade utförande sotad brons något alldeles extra. För den som önskar en stil som förändras med tid och samtidigt inom ramen för värdighet så är detta utförande något för dig. De tunga, solida metallerna får draghjälp av ett utseende som förtrollar.

Detta utförande gör sig lika bra till ljusa som mörka färger och ger ett mystiskt sken och tonalitet till rummet i stort. Smoked bronze eller sotad brons på svenska finns i hela produktlinjen med knoppar, handtag, garderobsknoppar, byråknoppar, innerdörrshandtag och tillhörande wc-vred, nyckelskyltar och brickor för att fullända stilen. Londonfödde Buster Minale som fått prägla dessa serier har hämtat sin inspiration från custom bikers. Hantverket på dessa produkter är i allra högsta ligan inom segmentet affordable luxury och pryder redan nu många svenska hem i såväl Stockholms innerstad som i lyxiga fjällhus.

Komplettera dina beslag med armaturer i samma stil och till det världens första designade LED-ljuskälla. Vill du ha ett dovare ljus kan du även för din lampa välja en ljuskälla med ett glas som rökts i brons vilket ger ett murrigt intryck.