beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Skålhandtag 1843 förnicklad

182 kr

Vackra skålhandtag 1843 i förnicklat utförande. Ett handtag som känns äkta med verkliga skruvhål. Längd 95 mm, höjd 40 mm, djup 20 mm. Den omtyckta bloggaren Trendenser.se visar upp Johanna Bradfords kök som fått vackra skålhandtag i denna stil.

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: 3872-11 Kategori: Etikett: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Skålhandtag 1843 är ett handtag som får allt större plats i försäljningslistorna när det gäller skålade handtag. Det skiljer sig från klassiska 3922 med faktiska skruvhål vilket ytterligare förtydligar den nu höjda nivån på kvalitet i ditt kök. Handtagen är ett gediget hantverk som du kan glädjas åt i många år och den förnicklade finishen är slittålig och passar fantastiskt till både ljusa och dova kulörer som mörk blå, mörk grå, vitt eller varför inte vitlaserad eklucka. Med en längd på 95 mm markerar du varje front på ett smakfullt sätt och denna finns även som underbart vacker mässing. Se alla våra populära skålhandtag innan du bestämmer dig.

Mer information

Mer information

Dimensioner 95 × 40 × 20 mm
Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Skålhandtag 1843 förnicklad”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *