beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Curve matt svart

4668 kr

Profilhandtag Curve i matt svart är trendsäkra profilhandtag som finns i två bredder. Det är minimalistiskt vackert i sin enkelhet och de två storlekarna gör det allsidigt för luckor och skåp

Välj en storlek nedan

128 mm
32 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: H-343478-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag Curve i matt svart är ett bra val för dig som vill ha ett minimalistiskt intryck av ditt köksbeslag och detta handtag är mångfacetterat tack vare att det tillverkas i två uppskattade längder. Välj det mindre handtaget, medd cc-mått på 32 mm och en total bredd på 45 mm, för din lådfronter och kombinera med det större på köksskåp. Det längre varianten mäter 200 mm och har hålbredd på 128 mm i c/c-mått. Vi gillar designen på detta handtag för att det är det lilla som gör det unikt. Detta handtag smyger sig ut över överkanten på din front och i en trevlig vinkel faller hela handtagets längd i riktning mot kökets golv vilket skapar det nätta grepp som gör att du kan komma åt din köksutrustning. Det här är ett profilhandtag som får kategoriseras som mycket prisvärt och för att byta beslag till hela ditt kök kan du räkna med att betala cirka 1000 kronor inklusive frakt.

Mer information

Mer information

Dimensioner 200 × 36 × 17 mm
CC-mått

,

Utförande

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag Curve matt svart”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *