beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Norma 12 rostfritt

110124 kr

Serien Handtag Norma 12 är sprungen ur Norma 1021-serien och är i detta utförande i solid rostfritt. Finns i två populära längder vilket gör den enklare att passa till ditt hem. Finns även som läderlindad.

Välj en storlek nedan

128 mm
192 mm
Nollställ

101 % PRISGARANTI Fri frakt på beställning över 499 kr

Artikelnr: H-34401-11 Kategori:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag Norma 12 i gediget rostfritt material är uppskattad av många för sin enkla design och med många längder att välja på så fungerar den lika bra i köket som i badrummet och på garderobsdörrar. Det är en av få serier som faktiskt spänner över hela spannet av längder som man någonsin kan tänkas behöva. Hela spektrat för denna modell är cc-mått 128mm, 192mm. Att välja rostfritt är för många ett givet val därför att du får en slitstark yta som håller i många år och den är dessutom enkel att underhålla mot fingeravtryck och fettfläckar. Att handtaget är av solid rostfritt gör det något dyrare än rostfri look, men det ger dig ganska många år extra utan rostangrepp och förslitning av ytan som får bättre motståndskraft. Utseendet kan uppfattas som sävligt, men många kunder är väldigt nöjda med utseendet vilket också är anledningen att du finns i kombinationer där läder lindats runt för att ge en unik touch i kök och på den lyxiga garderoben.

Mer information

Mer information

Dimensioner 140 × 12 × 32 mm
CC-mått

, , , ,

Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Handtag Norma 12 rostfritt”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *