beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag 1353 obehandlad mässing

(1 kundrecension)

66171 kr

#1 val för den som söker obehandlad mässing
Serien Handtag 1353 är en av få klassiker som fortfarande är en av de mest säljande handtagen. Den strama designen passar i nästan alla kök och handtaget förgyller där det sitter. Finns i flera bredder och även läderlindat för den som söker en lyxigare känsla. Denna är i vacker obehandlad mässing som får patina med tiden.

Storlekar: c/c 96, 128 och 192 mm (NYHET)

Välj en storlek nedan

96 mm
128 mm
192 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: H-33001-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Kökshandtag 1353 obehandlad mässing (96 / 128 / 192)

För dig som söker det äkta, naturliga och patinerade kan obehandlad mässing på detta klassiska Handtag 1353 vara precis det du behöver i ditt kök. I tre storlekar c/c 96 mm, 128 mm och 192 mm kan du fått ett handtag som blir vackrare av användning och där ett oväntat fingeravtryck kan göra att hela köket känns levande. Hemma hos en av våra kunder sitter detta handtag i den bredare varianten mot en lucka i gräddvitt och en prisvärd bänkskiva i ek som laserats mot svart. Den totala upplevelsen blir verkligen vacker och stilren. Att välja ett obehandlat handtag är ett ställningstagande och du får vara beredd på att utseendet förändras över tid. Helst ska du även uppskatta att så är fallet och det är det många kunder som gör. Med enkel skötsel för att upprätthålla handtagets fina yta så håller detta beslag i väldigt många år framöver och du kan räkna med att imponera på dina gäster.

Mer information

Mer information

Dimensioner 110 × 7 × 34 mm
CC-mått

, ,

Utförande

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (1)

1 recension av Handtag 1353 obehandlad mässing

  1. Teresia

    Precis som jag hade hoppats! Vi har dem på en mörkblåmålad garderob och blev skitsnyggt.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *