Visar alla 5 resultat

Show sidebar
Filtrera på:
Apply filter
Apply filter

Buster & Punch Closet Bar 5. BusterPunch Closet Bar Brass Lifestyle 3

För dig som renoverar eller bygger ny garderob, oavsett om den är platsbyggd eller ej, kommer att älska dessa garderobshandtag. Med en respektingivande längd om hela 760 mm är Closet Bar från B+P en majestätisk pjäs som gör det både snyggt och enkelt att komma in i din garderob. Välj mellan vackert stål, solid mässing, anodiserad svart metall eller den handmålade smoked bronze, eller sotad brons på svenska. Det du får för dina väl investerade pengar är rejäla beslag som kommer hålla länge. Samtliga material är av solid metall som patineras och förändras med huset eller lägenheten den sitter i.

För dig som redan är frälst av Buster and punch kommer denna pusselbit att komplettera din redan vackra stil i hemmet. Förutom handtag för garderober finns kökshandtag, knoppar, dörrtrycken och belysning i form av både armaturer och världsunika designade LED-bulbs.

Closet Bar har en ikonisk formgivning med små diamantformade koner i greppet som skapar ett lättrat grepp. Ihop med längden är detta ett handtag som görs lika bra på garderobsdörren som på fullhöjds kyl och frysskåp. Greppet är betydligt mer kraftfullt än Beslag Designs dito som heter Graf Mini. Du underhåller dina produkter med en våt trasa och färgskiftningar kommer att uppnås över tid då samtliga metaller oxiderar beroende av luftfuktigheten i din bostad.