Visar 1–16 av 46 resultat

Show sidebar
Filtrera på:
Apply filter

FURNITURE KNOB mässing Ø20 2-p

PULL BAR mässing

7001 091 kr
SMALL
MEDIUM
+1
LARGE

The Rockstar Bar valnöt / mässing

71 540 kr

PULL BAR LINEAR mässing

580831 kr
SMALL
MEDIUM
+1
LARGE

PULL BAR PLATE mässing

10101 403 kr
SMALL
MEDIUM
+1
LARGE

Pendellampa Forked pendant / Globe Smoked / Mässing Medium

9 660 kr

CLOSET BAR mässing 760

1 645 kr

T-BAR mässing

580 kr

PULL BAR / PLATE / LINEAR mässing

8301 182 kr
SMALL
MEDIUM
+1
LARGE

Knopp Furniture Knob PLATE Linear mässing

DOOR LEVER HANDLE mässing

1 845 kr

Dörrstopp DOOR STOP väggmonterad mässing

T-BAR PLATE mässing

Knopp Furniture Knob Linear mässing Ø12

Pendellampa HOOKED 3.0 MIX mässing graphite

9 510 kr
2.0 m
2.6 m

Pendellampa HOOKED 3.0 NUDE mässing

7 237 kr
2.0 m
2.6 m

Buster and Punch mässing / brass

Det finns få utmanare till den ikonstatus som Buster + Punch lyckats uppnå med de solida mässingsbeslagen som Pull Bar, Pull Bar Plate, Closet Bar, Furniture Knob och dito med bricka. Utöver dessa finns T-knopparna T-bar och T-Bar plate. Det som gör dessa produkter unikt eftertraktade är den otroliga finish som få kan tävla med. Buster and punch bemästrar konsten att kunna blanda finishes på samma beslag och i detta fall kombineras polerad, borstad och diamantformad lättring på alla produkter i serien. Förutom det vackra yttre så känns också kvaliteten igen på tyngden i samtliga handtag som också borgar för lång livslängd med patina för hemmets vackra stilar.

Oavsett vilket rum du ska inreda finns en produkt från B+P i mässing att använda med bravur. För dig som renoverar en hel lägenhet finns såväl handtag för kök, dörrhandtag, knoppar och wc-vred. Nytt i vårt sortiment är också dess vackra armaturer som även dessa har den ikoniska designen med lättrat mönster. Välj bland pendlar, vägglampor och även singelinstallationer ihop med strömbrytare och smyckning som ljusstakar.

Mässing har en fantastisk egenskap att sprida värme till våra annars ganska kalla nordiska färger som vitt, grått och svart. Detta naturmaterial utvecklas och oxiderar med tiden vilket också gör de än mer intressanta då hemmet förändras med beslagen. Våra kunder uppskattar även Buster & Punch för garderoben med långa Closet Bar’s som mäter hela 760 mm från ände till ände. Ge din gamla garderob ett rejält lyft med nya skåpsdörrar och dessa smycken.