Visar 1–16 av 73 resultat

Show sidebar
Filtrera på:
Apply filter
Apply filter

Knopp Furniture Knob / Cross / Mässing Ø20 2-p

520 kr

EU 1G Strömbrytare / Enkel / Mässing

Handtag Pull Bar / Cross / Mässing

9411 214 kr
SMALL
MEDIUM
LARGE

The Rockstar Bar valnöt / mässing

80 000 kr

Handtag Pull Bar / Linear / Mässing

669941 kr
SMALL
MEDIUM
LARGE

Handtag Pull Bar / Cast / Mässing

10501 323 kr
SMALL
MEDIUM
LARGE

EU 1G Dimmer / 100W LED / Mässing

Pendellampa Forked pendant / Globe Smoked / Mässing Medium

Dörrhandtag Door Handle / Cross / Mässing

Handtag Closet Bar / Cross / Mässing 760

Knopp T-Bar / Cross / Mässing

Tvålpumpshållare / Cast / Double / Mässing

1 091 kr

Hylla / Cast / Medium / Mässing

Knopp Furniture Knob / Plate / Linear / Mässing

Handtag Closet Bar / Cast / Mässing

1 896 kr

Toalettpappershållare med hylla / Cast / Mässing

1 350 kr

Buster and Punch mässing / brass

Det finns få utmanare till den ikonstatus som Buster + Punch lyckats uppnå med de solida mässingsbeslagen som Pull Bar, Pull Bar Plate, Closet Bar, Furniture Knob och dito med bricka. Utöver dessa finns T-knopparna T-bar och T-Bar plate. Det som gör dessa produkter unikt eftertraktade är den otroliga finish som få kan tävla med. Buster and punch bemästrar konsten att kunna blanda finishes på samma beslag och i detta fall kombineras polerad, borstad och diamantformad lättring på alla produkter i serien. Förutom det vackra yttre så känns också kvaliteten igen på tyngden i samtliga handtag som också borgar för lång livslängd med patina för hemmets vackra stilar.

Oavsett vilket rum du ska inreda finns en produkt från B+P i mässing att använda med bravur. För dig som renoverar en hel lägenhet finns såväl handtag för kök, dörrhandtag, knoppar och wc-vred. Nytt i vårt sortiment är också dess vackra armaturer som även dessa har den ikoniska designen med lättrat mönster. Välj bland pendlar, vägglampor och även singelinstallationer ihop med strömbrytare och smyckning som ljusstakar.

Mässing har en fantastisk egenskap att sprida värme till våra annars ganska kalla nordiska färger som vitt, grått och svart. Detta naturmaterial utvecklas och oxiderar med tiden vilket också gör de än mer intressanta då hemmet förändras med beslagen. Våra kunder uppskattar även Buster & Punch för garderoben med långa Closet Bar’s som mäter hela 760 mm från ände till ände. Ge din gamla garderob ett rejält lyft med nya skåpsdörrar och dessa smycken.