habo selection header 1200x500px
Noga utvalt

Exklusiva Habo Selection

NOGA UTVALT. Svenska beslagstillverkaren Habo ville skapa en serie produkter av högsta kvalitet som ska göra skillnad i hemmet där de sitter. I samarbete med den prisbelönta arkitekten Thomas Sandell från SandellSandberg Arkitektbyrå skapades serien TS. Redan nu en favorit för den som vill ha nordisk design och ett hantverk av allra högsta grad. Vi kan, som en av få utvalda återförsäljare, presentera hela serien signerad Sandell.

Habo Selection av Thomas Sandell

KÖPGUIDE. Vill du skapa ett ikoniskt kök, byta känsla på ytterdörren eller skapa en helhet i hela hemmet? Oavsett vad du söker, kan du med serien TS förfina både köksluckor, väggar och dörrar. Det som gör att denna modellserie sticker ut är kombinationen av tillverkningsmetoder för finishen som genom hela serien kombinerar polerat och borstat på samtliga beslag. Thomas Sandell har skapat ett tidlöst beslag med kökshandtag, knoppar, krokar, innerdörrhandtag och ytterdörrhandtag – alla i samma stil. Dessa kan du dessutom kombinera med WC-vred, nyckelskylt och dörrvred. Följ med i denna guide bland mässing och krom i den vackraste formen.

Habo Selection mässing för köket

Om du vill ha närområdets mest exklusiva kök så kan det här vara den perfekta kombinationen för dig. Välj bland kökshandtag i tre storlekar, 96, 128 samt 192 mm i cc-mått. Samtliga med ett grepp i borstad mässing som möter övrig design i polerat. Kombinera dessa med någon av de två knopparna TS 1:1 och TS 1:2 och avrunda med den mindre varianten av krok för att hänga upp kökshanddukar eller förklädet. Det är många som väljer köksluckor med ådring av svenska träslag som ask och för dig som väljer en mörkare betsning av dessa ihop med en marmorbänk kan skapa ett episkt sammanhang.

Habo Selection krom för kök

Allt som glimmar är inte guld, ibland är det krom i vackraste silvernyans som gör hela skillnaden. För dig som vill förenkla möjligheten att skapa en enhetlighet med köksblandare och vackra kandelabrar, då är denna variant av polerad och borstad krom ett spännande val att göra. Handtagen i detta utförande är också populära att använda för såväl byråer och till en exklusiv walk-in closet. Redaktionen ser handtagsvarianten i med cc 192 mm som ett väldigt spännande val för större köksskåpsluckor.

Habo Selection dörrhandtag

Vi har många kunder som söker efter serier som har det lilla extra, men som också finns i så många olika beslag att man kan göra verkligt avtryck i lägenheten eller huset. I TS-serien finns just den möjligheten eftersom att den kompletterats med riktigt vackra beslag för dörrbladen i innerdörrhandtag och ytterdörrhandtag. Välj mellan mässing och krom i samma kombinerade utförande som övriga med polerad och borstad på samma grepp. Den stora överraskningen av dessa måste ändå anses vara ytterdörrshandtagen där Sandell bryter helt ny mark. Ett skönt grepp med ett urtypisk nordisk minimalism och perfektion.

Habo Selection - alla tillbehör

Har de tänkt på allt? Ja, det har dem. Tillbehör som nyckelskylt, cylindervred för ytterdörr samt wc-vred för badrumsdörren finns i lika vacker stil övriga beslag i denna utgåva. Vred och nyckelskylt är i en behaglig diameter 50-52 mm vilket upplevs som lagom stort på din dörr. Ytans finish är klanderfri och kommer skänka många glada blickar när du vandrar runt i ditt hem. Inom kort kompletteras dessa varianter även av husnummer och bokstäver för fasaden.

Nyckelskylt TS 1 polerad/borstad krom Ø52

Det ursprungliga priset var: 322 kr.Det nuvarande priset är: 200 kr.

Nyckelskylt TS 1 polerad/borstad mässing Ø52

Det ursprungliga priset var: 322 kr.Det nuvarande priset är: 219 kr.

WC-vred TS 1 polerad/borstad krom Ø50

Det ursprungliga priset var: 475 kr.Det nuvarande priset är: 350 kr.

WC-vred TS 1 polerad/borstad mässing Ø50

Det ursprungliga priset var: 477 kr.Det nuvarande priset är: 350 kr.

Habo Selection är ett uttryck för Habo-gruppens snart 100-åriga historia där en av Sveriges främsta arkitekter och industridesigners Thomas Sandell fritt fått skapa underverk med de bästa av material. Ibland är det så, det enkla är det svåra och det enkla är det vackra. Samtliga produkter i TS-serien har en ett genomgående enkelt uttryck men är så vackra att titta på att många av våra kunder önskar att man fick inreda hela hemmet komplett med dessa produkter. Från handtag till krok och knopp har alla gemensamt att en polerad blank yta möter en matt borstad dito i samma material. Du väljer om du vill ha den varma mässingen eller det kallare skenet av krom i Habo Selections första utgåva. Senare har även husnummer släppts i två olika varianter där minimalism är det gemensamma ordet.