beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Profilhandtag Edge Straight antik brons

62209 kr

Serien Edge Straight av Adam Laws hos Furnitpart är ett populärt profilhandtag som skruvas bakifrån. Det är en uppskattad nyhet med en exklusiv look i tre olika bredder och i många olika utföranden. Passar lådtjocklek 16 – 20 mm. Denna är i antik brons.

Välj längd nedan

40 mm
200 mm
350 mm
Nollställ

  Fri frakt över 500 kr   Öppetköp i 60 dagar 

Artikelnr: P-304161-11 Kategori:
Beskrivning

Beskrivning

Profilhandtaget Edge Straight i antik brons är ett av de vackraste inom kategorin, dessutom är det allsidigt med dess flera längder att välja på. Ytans finish i antik brons är ett av de utföranden som ökar i trend i år och det passar och förgyller i kök i flera kulörer. Profilhandtag har ökat i popularitet och det hänger ihop med att vi vill ha vackra saker i vårt hem, men det får gärna vara med stil och finess. Där kommer dessa subtila handtag in i bilden och Edge Straight är inget undantag. Den har en patinerad yta och dess grepp är ergonomiskt och bredden gör att du inte slinter när du försöker öppna din låda eller skåp. Passar utmärkt ihop med Edge Filigree som finns i samma utförande.

Mer information

Mer information

Dimensioner Inte tillgänglig
Längd

40 mm, 200 mm, 350 mm

Utförande

,

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Profilhandtag Edge Straight antik brons”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *