beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag SS-A rostfritt

62192 kr

Handtag i SS-A-serien är stilrena och återfinns i många svenska hem. Den görs i rostfritt och finns i många bredder. Finns även i läderlindat utförande.

Välj en storlek nedan

96 mm
128 mm
192 mm
480 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: H-339626-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag SS-A i rostfritt har funnits med längre än Björnes Magasin och har stått ut med tv-kockar som Tina Nordström och Per Morberg. Detta är en absolut favorit för dig som vill hålla hårt i gamla traditioner och du får ett funktionellt handtag till lågt pris. I rostfritt utförande får du ett gediget handtag som kommer stå emot sedvanlig användning i många år. Detta har testats mot erosion som rost och mycket tåligt och dessutom enkelt att hålla efter med en våt trasa. En av fördelarna med denna modell är att den finns i många utföranden, från väldigt litet med 32 mm i cc-mått (även om denna gärna ersätts av en knopp om behovet uppstår) upp till 480 mm och däremellan har vi standardmått som 96 mm och 128 mm. Att utseendet är enkelt är också dess framgångsfaktor när det kommer till att hålla i många år framöver och det ihop med rostfritt gör det till ett givet val i vissa kundkretsar. Du får ett snygg, stilrent och väldigt prisvärt handtag för pengarna.

Mer information

Mer information

Dimensioner 138 × 10 × 35 mm
CC-mått

, , ,

Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag SS-A rostfritt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *