beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Dörrhandtag Hampton krom

303 kr

Dörrhandtag Hampton är handtag i lantlig stil med en modern touch. Utförandet i blank krom ger lyster åt dörren och den passar ihop med de flesta dörr- och väggfärger. En favorit hos många. Inkluderar nyckelskylt och komplett monteringssats.

Monteringsinstruktion >

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: 75005-31 Kategorier: , Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Dörrhandtaget Hampton i krom-utförande är rätt val för väldigt många svenska hushåll. Det fungerar givetvis bäst i ett hem med lantlig eller sekelskiftes-stil men vi har sett många lyckade exempel där detta handtag, på ett vackert sätt, bryter mönstret mot en lägenhet eller villa som annars andas modernism. Att ha ett dörrhandtag i krom kan vara praktiskt då det gör det enkelt att torka av och greppet har hög resistans mot slitage. I samma serie finns även polerad mässing och tenn för den som vill kombinera med varmare och kallare färger hemma.

Handtagets dimensioner är 118 x 67 mm där den längre av dessa avser greppets längd vilket enkelt rymmer både större som mindre händer. Avståndet från dörren blir cirka 50 mm vilket räcker gott och väl även för den som har gäster med stora händer och knogar utan slita mot dörrens yta. För dig som redan har ett hem med kromdetaljer kan det vara intressant att kolla in våra 100 produkter med denna finish.

Monteringsinstruktion >

Mer information

Mer information

Dimensioner 118 × 67 mm
Utförande

Serie

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Dörrhandtag Hampton krom”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *