Beslag Design

Toalettborste Solid matt svart Ø80

629 kr

NYHET! Solid toalettborste i mattsvart är en sober lösning för ditt badrum. Den mattsvarta lacken är otroligt elegant och passar utmärkt ihop med serien Base 200 i samma utförande. Fästs enkelt med 3M-tejp som är förberedd i fästet. Borsten är av väldigt hög kvalitet med hårda borststrån som rengör på ett bra sätt och håller länge.

Montageinstruktioner: Fästs på beständiga släta ytor som exempelvis kakel, lackerade eller fanerade skivmaterial etc. Det är ej lämpligt att fästa produkterna på ojämna/skrovliga ytor där tejpen inte får full kontakt eller ytor som kan skuva sig som exempelvis våtrumstapet. På nykaklade väggar är det viktigt att ytan rengjorts noggrant så att ingen fogfilm finns kvar på fästytan

Leveranstid: Förväntad leverans inom 2 – 5 arbetsdagar

  Fråga inför ditt köp? Maila oss    60 dagar öppetköp    Snabb leverans

  Produktfråga? Maila oss direkt   101 % prisgaranti
  60 dagar öppetköp   Fri frakt på beställning över 500 kr   Snabb leverans

Beskrivning

Beskrivning

Nyheten Solid/Base 200 toalettborste från Beslag Design är det slutgiltiga beviset för att svart hittat in även i badrummet i det svenska hemmet. Beslag Designs nästintill patenterade mattsvarta pulverlack skapar en vacker kontrast mot såväl marmor som mot helvitt kakel i ditt badrum. Denna toalettborste, som enkelt fästs på väggen med hjälp av 3M-monteringstejp, är mindre än en vanlig toalettborste och mäter 80 mm i diameter runt skålen samt cirka 12 cm ut från väggen där fästet sitter. Totalhöjd inklusive borstskaft är 40 cm. Denna gör sig väldigt bra med övriga mattsvarta produkter ur badrumssortimentet.

Ytterligare information

Ytterligare information

Dimensioner 80 × 105 × 400 mm
Utförande

Finish

Serie

,

Skruv ingår

Självhäftande

Varumärke

Artikelnr: 620031-41
Kategorier: ,
Etikett:
Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Toalettborste Solid matt svart Ø80”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *