Handtag Lounge från kända Beslag Design är ett väldigt uppskattat handtag som skapar en exklusiv känsla i det kök eller badrum det är placerat. Formen påminner om det klassiska handtag 1353 men har fått en twist i att den svarvade knappen närmst luckan fått en kantigare touch. Handtaget har ett c/c-mått på 160 mm vilket är cirka 4 centimeter bredare än 128mm som är det absolut vanligaste. Detta gör att det uppfattas som slankare och vi tycker att Handtag Lounge är topp 5 vackra beslag vi har att erbjuda.

Handtag Lounge finns i utföranden som förnicklad, polerad mässing, krom, rostfritt, svart och i olika kombinationer även med svept läder i svart och brunt. Det kostar från cirka 136 kronor upp till 400 kronor beroende på dina val. Hantverket som står bakom denna finish och form är i högsta klass och du gör ett hållbart val för framtiden. Många hos oss har detta handtag som sin absoluta favorit och gärna ihop med knopp Soliden eller Dalby i liknande utförande.

Visar alla 9 resultat

Show sidebar
Apply filter
Apply filter
Apply filter
Visa våra produkter med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.