beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Skålhandtag Toronto rostfri look

7291 kr

Handtag Toronto-serien är ett modernt skålhandtag som härstammar från bil- och båtindustrin men passar ändå för den som söker en uppdaterad känsla på det lantliga köket. Denna i rostfri look.

Välj en storlek nedan

96 mm
64 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: S-30481-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Skålhandtag Toronto i rostfri look är för dig som gör en genomtänkt avvägning. Låt oss förklara det såhär. Modellen Toronto är ett skålhandtag som sticker ut ur mängden med dess modernare drag och linjer och för tankarna till ett ultra modernt men samtidigt lantligt kök. Inom serien finns två utföranden, rostfri look och krom. För dig som då söker ett moderna uttryck på ditt kök men vill ha ett utförande som står sig från år till år och passar till alla andra färger i köket så är rostfri look det alternativ du just hittat som blir ditt val. På redaktionen kan vi knappt själva ens bestämma oss om krom eller rostfritt gör sig bättre, men båda två är ett bra val. Serien Toronto kommer i två längder vilket gör det till ett bra val för dig som har en kombination av lådor, luckor och skåp i köket. Den mindre varianten som har cc-måttet 64 mm passar bäst på kökslådor medan det större, med 96 mm cc-mått passar bättre för större ytor som skåp.

Mer information

Mer information

Dimensioner 122 × 25 × 29 mm
CC-mått

,

Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Skålhandtag Toronto rostfri look”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *