beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Skålhandtag Toronto krom

7291 kr

Skålhandtag Toronto i krom passar utmärkt för dig som söker en modern touch i det lantliga köket. Designen härstammar från bil- och båtindustrin och det är praktiskt med två olika längder, 64 och 96 mm.

Välj en storlek nedan

96 mm
64 mm
Nollställ

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: S-30480-11 Kategori: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Skålhandtag Toronto i krom spås bli en ny inredningsfavorit i Sverige för den som söker en lantlig känsla i köket, men som vill ha en modernare touch än Skålhandtag 3922 erbjuder. Krom, som är en populär legering, utstrålar ett varmt sken och den blanka ytan gör att det skapar kontrast mot nästan alla kulörer som är vanliga i våra kök i Skandinavien. Detta handtag erbjuds i två olika längder, vilket är ovanligt bland skålade handtag till kök. Välj mellan dimensionerna 122 x 25 x 29 mm med cc-mått 96 mm eller det något mindre 90 x 25 x 29 mm som ger dig skruvhållsavståndet 64 mm. Många av våra kunder kombinerar dessa storlekar i sitt kök där det mindre alternativet väljs på kökslådor och övriga köket får de större. Båda varianterna är prisvärda och säljs för under 100 kronor under normalsäsong.

Mer information

Mer information

Dimensioner 122 × 25 × 29 mm
CC-mått

,

Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Skålhandtag Toronto krom”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *