beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Sun rostfri look

4470 kr

Handtag Sun är en serie handtag som skulle kunna beskrivas som stram, modern funkis med dess välvda design. Finns i tre bredder vilket är ovanligt för bågade handtag. Denna är i förlåtande rostfri look.

Välj en storlek nedan

128 mm
192 mm
224 mm
Nollställ

101 % PRISGARANTI Fri frakt på beställning över 499 kr

Artikelnr: H-31302-11 Kategori:
Beskrivning

Beskrivning

Det här kan nog bli succé, så tänker många som väljer Handtag Sun i rostfri look till sitt nya kök. Detta handtag har omdesignats sedan lanseringen 70-talet och detta mycket greppvänliga beslag är faktiskt mer praktiskt än många tror. Det finns i tre logiska längder som är 128, 192 och 224 mm i c/c-mått vilket gör det allsidigt i placeringar. Det fungerar lika bra vertikalt som horisontellt vilket gör att du inte behöver fundera på vilka knoppar du ska ha i köket, även det självklart kan vara en bra idé att köpa både och. Har du pastellfärger på dina köksluckor och undrar om du någonsin kan hitta ett handtag som passar så vet vi av erfarenhet att detta funkar lika bra till rosa som lime och mintgrönt.

Mer information

Mer information

Dimensioner 149 × 7 × 32 mm
CC-mått

, ,

Utförande

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Handtag Sun rostfri look”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *