beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Royal Deluxe förnicklad läderlindat svart

518 kr

Handtag Royal Deluxe med bricka och lindat läder från Tärnsjö Garveri är ett av de lyxigaste handtag du kan ha i ditt kök. Finns i flera olika kombinationer av metall och läder.

60 dagar öppetköp Snabb leverans Fri frakt på beställning över 500 kr

Artikelnr: 336236-11 Kategori: Etikett: Brand:
Beskrivning

Beskrivning

Du är inte ensam om att vilja ha naturmaterial i köket och när det kommer till val av färg på lädret är inte alla övertygade om att brun är den rätta kulören. För många är det istället självklart att välja kombinationen Handtag Royal Deluxe i förnicklat och svart läder och anledningarna är många när du väljer kökshandtag. Allt fler inredningsprylar är idag i matt svart och vid en snabbtitt hemma hittar vi både ben på side boards, Swedese träd i matt svart och köksaccessoarer i denna kulör. Den förnicklade ytan framstår som en blank spegel i kontrast mot det svarta lädret och mot den färg du har på lådfronter i ditt kök. Vi har sett lyckade exempel från walk in closets som använt detta handtag som öppnare till en lyxig garerobsdörr vilket självsäkert utstrålar medvetenhet och god inredningskänsla. Dimensionerna 146 x 20 x 32 mm är väl genomtänkta där 146 mm är handtagets totala bredd inklusive den platta som ligger närmst köksluckan. 20 mm är höjden på plaketten och 32 mm innebär ett bekvämt och ergonomiskt grepp för alla handtyper.

Mer information

Mer information

Dimensioner 146 × 20 × 32 mm
CC-mått

Utförande

,

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Handtag Royal Deluxe förnicklad läderlindat svart”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *