beslag-design
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Beslag Design

Handtag Loop läder brun / koppar

142 kr

Handtag Loop, 160mm, är av miljövänligt naturgarvat läder från Tärnsjö Garveri. Med rätt utförande, material av högsta kvalité och lite underhåll får man en produkt som håller mycket länge och patineras med värdighet. Finns i många olika färgkombinationer och passar bra ihop med övriga serier inom Loop.

101 % PRISGARANTI Fri frakt på beställning över 499 kr

Artikelnr: 333172-11 Kategori:
Beskrivning

Beskrivning

Handtag Loop i brunt läder med koppar knapp är vår mest sålda i serien handtag som också finns i ytterligare elva varianter. Hela Loop-familjen består av både knoppar och handtag med det gemensamma att alla tillverkas i svenskt läder med en twist. När du valt brunt läder för detta handtag väljer du knapp i utförandet koppar, mässing, krom eller svart. Denna variant är den som säljs mest och det är inte så konstigt. Koppar är ett extremt trendigt och trevligt val. Dessa handtag är 160 mm breda och 25 mm höga och skruvarna placeras något närmare varandra för att ge ett greppvänligt handtag. Vi ser hur kunder använder dessa både i köket och på möbler som hurtsar, tv-möbler och byråer. Vissa skulle säga att det här är ett typiskt DYI-handtag men skillnaden mot många kopior är att denna gjorts av Svenska material och med det kommer också en högre kvalitet och det syns. Se hela Loop-serien med handtag.

Mer information

Mer information

Dimensioner 160 × 25 mm
Utförande

,

Finish

Serie

Skruv ingår

Passar lucka 16-19mm

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Handtag Loop läder brun / koppar”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *