-22%Nyhet!habo-selection
Visa med en annan bakgrundsfärg
Färgåtergivningen varierar beroende på skärm och bakgrunden är endast en indikation om hur beslaget ser ut på vald NCS-kulör.
Habo Selection

Innerdörrhandtag TS 1 polerad/borstad mässing

955 kr 748 kr

Innerdörrhandtag TS 1 i polerad / borstad mässing är ett lika vackert som unikt dörrtrycke från prisade arkitekten Thomas Sandell. Den är skapad i det hyllade samarbetet med Habo Selection och är en del i en serie som även innehåller kökshandtag, krokar och knoppar. Rosetten mäter 52 mm diameter, utsprång om 63 mm samt en längd på greppet om totalt 134 mm. Nyckelskylt och WC-drev finns att köpa separat. Finns även i polerad/borstad krom.

Se hela produktserien från Habo Selection – designad av arkitekten Thomas Sandell

101 % PRISGARANTI Fri frakt på beställning över 499 kr

Artikelnr: HABO-18084 Kategorier: , Tagg:
Beskrivning

sandell hero designer 2000x1500

Habo Selection möter Thomas Sandell

Thomas Sandell har arbetat med arkitektur och industridesign under hela sin yrkeskarriär och är i dag en av Sveriges främsta designers. Sedan 1995 driver han arkitekt- och designkontoret sandellsandberg tillsammans med cirka 50 medarbetare. Fokus ligger på samspelet mellan detaljer och stora strukturer, och företaget utvecklar framgångsrikt allt från produkter till städer.

I hans portfolio finns bland annat det omtalade radhuset Gåshaga Brygga på Lidingö, inredningen till Stockholmsbörsen och IKEA:s berömda stol Vågö, för vilken han tilldelades designutmärkelsen Red Dot Award 2001.

Se alla produkter i serien T:S här

Mer information
Dimensioner 134 × 52 × 63 mm
Utförande

Finish

,

Serie

Skruv ingår

Ja

Varumärke

Recensioner (0)

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Innerdörrhandtag TS 1 polerad/borstad mässing”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *