BLACK WEEK/FRIDAY & CYBER MONDAY

Nu är Black Week, Black Friday och Cyber Monday över för i år, men vi har som alltid bra pris på hela sortimentet. Om du vill kika in de produkter som har extra bra pris just nu så kollar du in våra pågående kampanjer.

Populära kökshandtag

Kökshandtag – 4 storsäljare året om

Rabatt på kökshandtag under black week och black friday

Går du i tankar om att uppdatera köket med nya handtag så är denna vecka rätt vecka att fatta beslutet! Många kampanjer startar under måndagen den 25e november och avslutas på söndagen den 1a december, medan vissa priser endast gäller fredagen den 29e november. Vi har kampanjpriser på stora delar av vårt sortiment från kända tillverkare och sortimentet är nyligen påfyllt med både nyheter och klassiska storsäljare. Priset gäller i mån av tillgång och några storsäljare förväntas ta slut under veckans gång, så passa på nu medan dina favoriter fortfarande finns tillgängliga. Black Friday Beslag Design Black Week. Söker du handtag cc 96 mm, 128 mm, 160 mm, 192 mm eller kanske 320 mm så har vi ett brett utbud att välja på.

Prissänkta produkter gäller kökshandtag i svart, krom, förnicklat, mässing och läder. Vi har ett av Sveriges bredaste sortiment av handtag för kök oavsett din stil. Vi har produkter som passar lantliga kök, funkis och moderna. Bygger du ett platsbyggt kök med höga fronter och skåpsluckor så har vi våra längsta nyheter i form av Vann och Graf Mini som båda finns i längder om 1,2 meter. Du hittar vårt breda sortiment av kökshandtag här.

För dig som vill shoppa dörrhandtag, knoppar eller krokar under Black Week eller BlackFriday ska också känna dig välkommen till oss på Frontapply och du hittar alla våra produkter i vår webbutik som innefattar fler än 1 000 produkter. Har du några frågor inför ditt köp har vi vår kunniga och vakna kundsupport som du når med ett e-post till support @ frontapply.se